Irány Bulgária!

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan töltheted Bulgáriában életed egyik legélvezetesebb és leghangulatosabb nyarát, akkor jó helyen jársz. Tudj meg értékes és érdekes információkat Bulgáriáról!
www.iranybulgaria.com

Az infókat szállítja

pazsin (Rónai András): félig bolgár vagyok, emiatt szinte az összes nyaramat Bulgáriában töltöttem. Sokat láttam és sokat tapasztaltam.

Partnereink

Mindent Bulgáriáról!

Bulgária még mindig egy olcsó hely, igaz?

2011.07.19. 11:41 - pazsin

Van egy tévhit, amely úgy látszik mély gyökeret vert a magyar emberek fejében: Bulgária egy nagyon olcsó hely. A helyzet az, hogy ez csak féligazság. És ezt fontos lenne szem előtt tartanod, mert kellemetlen meglepetések sora érhet téged e meggyőződés miatt.

Évekkel ezelőtt valóban el lehetett mondani azt, hogy Bulgária egy olcsó hely. Tényleg alacsonyabbak voltak az árak (míg rá nem jöttek minden évben, hogy még az előző szezonnál magasabb árakat is megfizetik), és még nem éreztük a gazdasági válság hatásait. A bolgár tengerpart tehát nem egy olcsó hely, de nem is drága. Inkább megfizethető - ha ügyelsz arra, hogy hol költekezel.

Magyarországon is vannak ismert üdülőhelyek (például a Balaton), ahol akár dupla árakon tudod megvenni az ételeket és az italokat. Ugyanez a jelenség a bolgár tengerparton is működik: 2-3-szoros árkülönbségekkel is találkozhatsz attól függően, hogy hol vásárolsz.

Éppen ezért ne lepődj meg azon, ha például megszomjazol a strandon, és a tengertől 20-30 méterre be szeretnél ülni egy italra, ahol esetleg többet fizetsz érte, mint Magyarországon. Bár sok helyen ez még mindig nem egy horror összeg (egy korsó sört Naposparton, a tenger mellett körülbelül 5-600 forintért kaphatsz), de sokan a fejükben lévő meggyőződések miatt kellemetlenül érezhetik magukat, és ezekkel az árakkal azonosítják Bulgáriát - és ez nem csak a tengerparti bárokra igaz.

Tehát tartsd szem előtt azt, hogy többszörös árkülönbségek is lehetnek attól függően, hogy hol vásárolsz.

A következő bejegyzésben egy olyan témát szeretnék érinteni, amely egyértelműnek tűnik ugyan, de okozhat kellemetlenséget a nyaralás során.

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan töltheted Bulgáriában életed egyik legélvezetesebb és leghangulatosabb nyarát, akkor jó helyen jársz. Tudj meg értékes és érdekes információkat Bulgáriáról! www.iranybulgaria.com

A bejegyzés trackback címe:

https://iranybulgaria.blog.hu/api/trackback/id/tr583079705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása