Irány Bulgária!

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan töltheted Bulgáriában életed egyik legélvezetesebb és leghangulatosabb nyarát, akkor jó helyen jársz. Tudj meg értékes és érdekes információkat Bulgáriáról!
www.iranybulgaria.com

Az infókat szállítja

pazsin (Rónai András): félig bolgár vagyok, emiatt szinte az összes nyaramat Bulgáriában töltöttem. Sokat láttam és sokat tapasztaltam.

Partnereink

Mindent Bulgáriáról!

Napospart igazi arca

2008.07.17. 23:59 - pazsin

Címkék: szállás bulgária nyaralás napospart

Szlancsev brjag talán a legfelkapottabb üdülőhelye Bulgáriának. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően teljesen beépült a 8 km hosszú tengerpart, és rengeteg új szállodát húztak fel. Ugrásszerűen nőttek a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek is.

De miben változott olyan sokat számos ember szemében?

Egy kellemes séta a tengerpart mellett Naposparton

Bő két évtizede a helyzet teljesen más volt: kevesebb szálloda és ember, nyugodtabb hangulat. Tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújtott a gyermekes családok számára Szlancsev brjag.

Aztán a szocialista Napospart fejlődésnek indult: egyre több új hotelt építettek, melyekkel együtt a szolgáltatások mennyisége és minősége is megemelkedett. Hamar közkedvelt célpontjává vált az ingatlanberuházóknak, és egyre több fejlesztést hajtottak végre Naposparton. Mára gyakorlatilag egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál jobb szállodák, és a legfrissebb források szerint az ágykapacitások száma elérte a negyedmilliót.

Ezzel együtt Napospart hangulata és célközönsége is megváltozott: a zsúfoltság, a szórakozóhelyek egyre növekvő száma sokkal pörgősebb és zajosabb életstílust eredményezett. Egyre kedveltebb célpontjává vált a fiataloknak. Ma már Napospart a fiatal turistákhoz szól a családosok helyett, és egy hatalmas, jól kiépített szórakozóhellyé vált.

A bejegyzés trackback címe:

https://iranybulgaria.blog.hu/api/trackback/id/tr85573617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi 2008.07.18. 16:46:38

2x nyaraltam ott, csak jó tapasztalataim vannak. az árak nagyon barátiak, az emberek kedvesek, a tengerpart is szép.

Dóri 2008.07.23. 15:02:38

Tudnátok segíteni? Hogy lehet eljutni hajóval Bulgáriából (lehetőleg Várnából) Istanbulba, és mennyibe kerül? Szeretnénk egy egynapos kirándulást tenni oda, augusztusban megyünk Napospartra nyaralni.
Köszönöm. Dóri

pazsin · http://www.iranybulgaria.com 2008.07.24. 01:31:34

Szia Dóri!

A kérdésedet továbbítottam egy olyan embernek, aki kint tartózkodik Bulgáriában. Napok kérdése, és megjön a válasz, szóval figyeld a blogot :)

Üdv:
pazsin

christin 2008.07.27. 00:19:35

én is voltam ott 2szer is :) szép tenger és fincsi kaják! ...az a fincsi sopszka saláta....nyami :)
süti beállítások módosítása